UW EXPERT IN VERSCHILLENDE SOORTEN ELEKTRICITEITSWERKEN!

Welkom bij ELEKTRICITEITSWERKEN VLIEGEN!

Elektriciteitswerken Vliegen is een professionele elektricien die gevestigd is in Tongeren en gespecialiseerd is in verschillende soorten elektriciteitswerken. Naast Tongeren is deze vakman ook actief in de rest van Limburg. U bent hier verzekerd van een jarenlange ervaring en dus ook van een professionele en correcte service.

Optimale Communicatie en Beveiliging voor Woningen en Bedrijven

Parlofonie & Videofonie: Veilig en Verbonden

Parlofonie en videofonie zijn belangrijke aspecten van moderne huisautomatisering. Elektriciteitswerken Vliegen in Tongeren biedt beide diensten aan om de veiligheid en het comfort van woningen en bedrijven te verbeteren. Voor een parlofoon in Tongeren, maar ook in de rest van Limburg, bent u hier aan het juiste adres.

WAT IS PARLOFONIE EN VIDEOFONIE?

Parlofonie is een systeem dat communicatie mogelijk maakt tussen de ingang van een gebouw en de binnenkant van de woning of het bedrijf. Het bestaat uit een intercomsysteem met een microfoon en luidspreker, waardoor de bewoner of werknemer kan spreken met de persoon aan de voordeur voordat deze binnen wordt gelaten. Dit kan de veiligheid verbeteren door te voorkomen dat onbekende personen binnenkomen.
Videofonie voegt dan weer een extra beveiligingslaag toe door een camera toe te voegen aan het intercomsysteem. Dit stelt de bewoner of werknemer in staat om de persoon aan de deur te zien voordat deze binnenkomt. Dit is vooral handig als er vreemden aan de deur staan.

ELEKTRICITEITSWERKEN VLIEGEN

CONTACT

Bij Elektriciteitswerken Vliegen bent u verzekerd van de perfecte installaties. Ook voor elektriciteitswerken, domotica, laadpalen en verlichting zit u hier goed. Neem dus zeker contact op via telefoon of mail en bekijk de referenties.